MUĞLA / SEYDİKEMER - Kıncılar Akbük Mahallesi Ortaokulu

OKULUMUZDA E-TWİNNİG PROJESİ BAŞLADI

Okulumuzun 2020-2021 eğitim-öğretim yılında başladığı eTwinning projesi: Laughter is the best medicine

Bu projeye "Kahkahalar her dilde aynıdır" anlayışıyla başladık. Gülümsemelerimizi dünya çapında paylaşmak bu zor günlerden çıkmamızı sağlayacaktır. Çünkü şu bir gerçektir ki gülümsemeler bulaşıcıdır.

Okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Ayça Şahin "Laughter is the best medicine.(Kahkaha en iyi ilaçtır) " adlı uluslararası eTwinning projesinin ortaklarından biri oldu. Projeye Türkiye, Hırvatistan, Kuzey Makedonya, Polonya,Ukrayna,Portekiz,Moldova,İtalya ve Romanya olmak üzere 9 ülke katıldı.

Gülmek sağlığımız için en iyi ilaçtır. Bütün dünyanın tecrübe ettiği bu pandemi sürecinde neşe, mutluluk, gülmek gibi en önemli duygularımızı unuttuk.Bu projeyle olumlu duygularımızı farklı kültürlerden öğelerle harmanlayıp gülücüklerimizi geri kazanacağız.

03-11-2020

Yayın: 03.11.2020 - Güncelleme: 19.12.2023 19:34 - Görüntülenme: 467