Kıncılar Akbük Mahallesi Ortaokulu

Kıncılar Mahallesi Akbük Sokak No 231 Seydikemer/Muğla
Vizyon
Türk Milli Eğitimi´nin amaçları ışığında;dünü,bugünü ve geleceği gözeterek,ideal bir öğrenci ve insan yetiştiren bir eğitim yuvası olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi Atatürk inkılap ve ilkelerine,anayasada ifadesi bulunan Atatürk milliyetçiliğine bağlı Türk Milletinin milli,ahlaki,insani,manevi ve kültürel değerlerini davranış haline getirmiş;ailesini,vatanını ve milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan iyi bir vatandaş,hür ve bilimsel düşünce gücüne,geniş bir görüşe sahip,insan haklarına saygılı iyi bir insan olarak yetiştirmek.
Başarılar
Öğrencilerimiz bursluluk sınavlarında başarı göstermekte olup sosyal kültürel ve sportif alanlarda yapılan ilçe düzeyindeki yarışmalara katılıp başarılar elde etmiştir.
08.30-15.10
Ulaşım
iLÇE MERKEZİNE ULAŞIM: Kayadibi -Saklıkent-Kadıköy dolmuşları okulumuzun önünden geçmekte olup ulaşım sıkıntısı yoktur.
Kıncılar Mahallesi,Akbük Sokak No:231 Seydikemer/Muğla
MUĞLA: 151 km SEYDİKEMER: 5 km
Sportif Etkinlikler
Okulumuz İlçe düzeyinde yapılan kültürel sportif etkinliklere katılmakta olup ilçede kros, futbol ve futsal dereceleri ve satranç turnuvası dereceleri (1.2.3.lük ) bulunmaktadır.
Her tür bilimsel etkinliklerin yapılması amaçlanmaktadır.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda 2015 yılında Tübitak 4006 Projesi düzenlenmiştir. Tübitak 4006 Bilim Fuarının ikincisi düzenlenmiştir.
Çalışmalarımız devam etmektedir.Erasmus +KA1 proje başvurusu yapılmıştır.
Diğer Hususlar
Okulumuzdaki Taşımalı Eğitim kapsamındaki öğrenci sayısı yaklaşık % 80 olup 2 tane müstakil ilkokul ve 2 tane de Birleştirilmiş Sınıflı ilkokuldan öğrenci 5.sınıfa öğrenci kaydı almaktadır.