Web Yayın Ekibi

Okul İnternet Siteleri Yönergesine göre görev dağılımı aşağıdaki şekilde yapılmıştır.

*       Okul internet sitesini yayınlar,yönetir.

*       Panel Kullanım ve İçerik Yönetim politikasına uygun iş ve işlemleriyapar.

*     Volkan ÇOBAN (İnternet sitesi yayın ekibi yöneticisi); internet sitesi yayın ekibinin koordinasyonu, denetimi ve yayınlanacak içeriğin kontrolünü sağlar.

*     Özlem KARAŞAL (İnternet sitesi yöneticisi); okul internet sitesi ile ilgili teknik iş ve işlemleri yürütür.

*     Tuğba YORULMAZ (Editör); içerik oluşturur, oluşturulan tüm içeriklerin niteliğini artırmak üzere; anlam bütünlüğü, hitap tutarlılığı, noktalama, imla ve yazım kurallarına uygunluğunu denetler, değerlendirir ve düzeltmeleryapar.

*     Ali CESUR (Danışman); oluşturulan tüm içeriklerin pedagojik açıdan uygunluğunu denetler.

Yayın: 18.02.2015 - Güncelleme: 19.12.2023 20:13 - Görüntülenme: 1684