Kıncılar Akbük Mahallesi Ortaokulu Okul Kooperatifine üye olup 2022-2023 eğitim-öğretim yılında okulumuzdan mezun olup 01 Nisan 2023- 31 Mart 2024 tarihleri arasında elde edilen gelirlerden dolayı Risturn Payı hakkı olan öğrencilerimiz okul kooperatifi yönetim kuruluna başvurusunu yaparak Risturn Payı haklarını alabilirler. Sınırlı Sorumlu Okul Kooperatifleri Ana Sözleşmesi gereği süresinde Risturn Payı haklarını alma ile ilgili başvurusunu yapmayanların Risturn Payı hakları Sosyal ve Kültürel Hizmetler Fonuna aktarımı yapılacaktır.

Şbt

6. 7. ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik "Ergenlerde Siber Sağlık Farkındalığı ile Yaşam Biçimi Davranışları Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi" ile ilgili anket çalışmasına ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız.

Anket için tıklayınız.