Okulumuzda sağlıklı beslenme alışkanlığı, gıda güvenliği, gıda güvenilirliği ve gıda kalitesi konularında farkındalığı artırmak, uluslararası standart ve şartlara uygunluğu sağlamak, güvenilir ve kaliteli gıdanın servis edildiği ortamları geliştirmek, yeterli ve dengeli beslenme alışkanlığı kazandırmak amacıyla “Okulumda Sağlıklı Besleniyorum” projesi uygulanmaktadır. Bu kapsamda veli ve öğrencilerimize bilgilendirme yapıldı ve pano hazırlandı.

Şbt

"Aydınlık Yarınlara" kitap okuma yarışmasına katılarak başarı gösteren öğrencilerimize ödülleri verildi.

Şbt

Öğrencilerimize 112 Acil Tanıtım videosu izletildi.

Şbt

Okulumuz öğretmenleri 05.02.2024-09.02.2024 tarihlerinde 5 gün boyunca Okul Temelli Mesleki Gelişim kapsamında "Protokol Kuralları" kursu aldılar. Eğitim okul müdürümüz Volkan ÇOBAN tarafından verildi. Eğitim ve bilgilendirmeleri için Volkan ÇOBAN’a teşekkür ederiz.

Ock

19 Ocak Cuma günü öğrencilerimiz, 2023-2024 Eğitim-öğretim yılının 1. dönemini bitirmesiyle birlikte karnelerini aldılar.

1.Dönem puan ortalamasına göre tüm sınıf kademelerinde 1.,2. ve 3. olan öğrencilerimize madalya verildi.

Her zaman gurur kaynağımız olan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ock

Okulumuz 2023-2024 Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde yürütülen Okul Eğitimi Akreditasyonu 3 ağına dahil edilmiştir.  Okul Eğitimi Akreditasyonu 3 hakkında öğrencilerimize projenin işleyişi ve bundan sonraki süreç hakkında İngilizce Öğretmeni Ayça ŞAHİN tarafından okulumuz yemekhanesinde bilgilendirme yapılmıştır.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenleniyor. Okulumuzda da etkinlikler devam ediyor.

Ock

Bakanlığımız bünyesinde yürütülen "Okulumda Sağlıklı Besleniyorum" ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde yürütülen "Akademik Gelişimi İzleme ve Değerlendirme" projeleri hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Ock

Okulumuz 2023-2024 Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde yürütülen Okul Eğitimi Akreditasyonu 3 ağına dahil edilmiştir.  Okul Eğitimi Akreditasyonu 3 hakkında öğretmenlerimize projenin işleyişi ve bundan sonraki süreç hakkında Okul Müdürümüz Volkan ÇOBAN ve Proje İrtibat görevlisi İngilizce Öğretmeni Ayça ŞAHİN tarafından bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Ock

Okulumuzda salı günü "Hitabet Oyunları","Sınıf Münazaları", "Kitap Okuma" ve "Komedi Saati" etkinlikleri yapıldı.

Ock

Okulumuz bünyesinde ayda bir kez olmak üzere öğle yemeğinden arda kalan zamanlarda bilimsel etkinlikler kapsamında okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Ayşe GÖKÇE İNCEOĞLU tarafından " Deneyler ile Hem Öğreniyorum Hem Eğleniyorum" etkinliği düzenlenmektedir. Bu sayede hem öğrencilerimizin bilime bakış açıları değişmekte hem de eğlenceli vakit geçirmeleri hedeflenmektedir.

Ock

Okulumuzda pazartesi günü "Bilgi Yarışması ve Kelime Oyunu", "En Sevdiğini Paylaş" ve "Görsel Sanat Saati" etkinlikleri yapıldı.

Ock

Okulumuz 2023-2024 Muğla il milli eğitim müdürlüğü okul eğitimi akreditasyon ağına dahil olmaya hak kazanmıştır.

Yapılacak olan yurtdışı personel ve öğrenci hareketliliklerine başvurular yapılacaktır. Başvurulardan önce Duolingo dil öğrenme uygulamasından 36 modülün hem öğrenciler hem öğretmenler tarafından tamamlanması gerekmektedir. Öğrenci hareketliliklerinin son başvuru tarihi 9 Şubat 2024'tür. Gerekli evraklar okul idaresi tarafından öğrencilere verilecektir.Personel hareketliliği başvuruları önümüzdeki günlerde duyurulacaktır.

Ock

Kaynakları sınırlı olan enerjinin israf edilmeden, gerektiği kadar ve verimli kullanılması ve bu tutumluluk bilincinin toplumda yaygınlaşması için her yıl ocak ayının 2. haftası "Enerji Tasarrufu Haftası" olarak kutlanır. Yalnızca insanların günlük hayatının işleyişi değil, yeryüzündeki doğal yaşamın işleyişi de tümüyle enerjiye dayanır. Bu denli önemli olan enerjinin bilinçsiz kullanımının ve israf edilmesinin de sadece bizlerin değil, bütün canlıların geleceği açısından kötü sonuçları olacaktır. Enerjinin gereğinden fazla kullanılması doğal kaynakların daha hızlı tükenmesine, çevrenin daha çok kirlenmesine ve küresel ısınmanın hızlanmasına yol açar.

Kas

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve Şehit Öğretmenlerimizi saygı, minnet ve özlemle anarken, nesilleri ışığıyla aydınlatan tüm öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutlarız.