Kas

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 85'nci yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Türk milletinin tarihinde yeni bir devrin kapılarının açıldığı ve "Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir" sözünün devlet yönetiminde en belirgin şekliyle yerini aldığı Cumhuriyet'in ilanının üzerinden 100 yıl geçti.

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Okulumuzda yapılan etkinliklerde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekür ediyoruz.

Kas

28 Ekim 2023 tarihinde okulumuz yemekhanesinde Saat 10:00 da Okul Aile Birliği Toplantısı yapıldı.

Katılım gösteren tüm veli ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Bu yıl 7-22 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen  Kod Haftası kapsamında öğrencilerimizle birlikte Cumhuriyetimizin 100. yılına özel hazırlanan "KODLA BÜYÜ ÇEVRİMİÇİ UYGULAMASI  İLE KODLAMA HAFTASI ETKİNLİĞİ"ne katıldık."Uzayda Kodluyorum" temalı etkinliğimizle öğrencilerimiz hem eğlendi hem kodlama öğrendi.

Ekm

Okulumuzda afet farkındalık haftası nedeniyle afet tatbikatı yapıldı. Afet farkındalık haftası etkinlikleri çerçevesinde önce öğrencilerimize afet çeşitleri ve yapılması gerekenler ile ilgili video izletildi. Gün içerisinde alamların çalmasıyla başlayan tatbikatımız okulumuzun boşaltılmasıyla devam etti. Öğrencilerimiz okul bahçemizdeki toplanma alanına kısa bir sürede toplandılar.

Ekm

''Sağlam kafa sağlam vücutta bulınur'' ilkesinden hareketle öğrencilerimizin güne zinde başlamaları sağlamak amacıyla müzik eşliğinde sabah sporu yaparak güne başlıyoruz.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü okulumuzda kutlandı. 15 Temmuz şehitlerini rahmet ve minnetle anıyoruz.Gazilerimize acil şifalar diliyoruz. 15 Temmuz demokrasi zaferimiz kutlu olsun.Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim-öğretim yılı, İlköğretim Haftası okulumuzda coşku ile kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Yorucu ama bir o kadar da neşeli ve başarılı geçen güzel bir eğitim öğretim döneminden sonra öğrencilerimize karnelerini verdik.8.sınıflardan okulu birincilikle bitiren öğrencimiz Zeliha ÖNCEL mezuniyet kütüğüne ismini çaktı.

Dönem sonu sınıf birincisi öğrencilerimize sınıf öğretmenleri hediyelerini verdi.Bütün öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz. Öğretmen ve öğrencilerimizin iyi bir tatil geçirmesini dileriz.

May

19 Mayıs Atatürk´ü Anma,Gençlik ve Spor Bayramı´nın 104. yıldönümü kapsamında okulumuzda kutlama programı gerçekleştirildi. Programda öğrencilerimiz şiirler okudu, günün anlam ve önemi hakkında konuşma yaptı. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder,19 Mayıs Atatürk´ü Anma,Gençlik ve Spor Bayramınızı kutlarız.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Türklerin bahar bayramı olarak yüzyıllardır kutladığı Nevruz Bayramı için okulumuz renkli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.Programa Seydikemer Başkan Vekili B. Önder Akdenizli, Belediye Başkan Yardımcıları, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı'nın okunmasının ardından, öğretmenlerimiz günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmasını yaptı. Öğrencilerimizin Nevruz konulu şiirlerini okuması ardından Nevruz Ateşi yakıldı, demirler dövüldü. Öğrencilerimiz yumurta boyama, çuvalla zıplama, ok atma gibi geleneksel oyunları oynadılar. Dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Bütün katılımcı ve öğrencilere yemek ikramında bulunuldu.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Anma gününün anlam ve önemini belirten anma programımız gerçekleştirildi.18 Mart Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 84. ölüm yıldönümü nedeniyle 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı gerçekleştirildi.

Kas

Cumhuriyetimizin 99. Yılı Okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla yapılan tören ile coşkuyla kutlandı.

Törenin yapılmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.